Edzőnk
Papp-Váry Anna
Zumba, Vinyasa Flow jóga

Nem lesz hagyományos az edzői bemutatkozásom...

Bizony nem kezdhetem úgy, hogy „a mozgás mindig része volt az életemnek...”, vagy, hogy „kiskamaszkorom óta sportolok...”

Sőt, a kezdeti próbálkozások jócskán félrevittek...

Egy nyurga, a labdajátékokhoz kevéssé, a szekrényugrás/kötélmászás/kislabdadobás kombóhoz pedig totálisan béna leányzót képzeljetek el, aki sokat magol, rengeteget ül, és szorgosan kerüli a tesiórákat. Hogy miért? Mert a mozgás nem okoz neki egy csepp sikerélményt sem...

A gimit és a főiskolát is hősiesen végigtanultam, és voltak ugyan gyenge próbálkozásaim fitneszteremben, csoportos órákon, de ezeket leginkább a „muszáj” kategóriába soroltam...Aztán jött a diagnózis: hanyagtartás, gerincferdülés. Közben munka multicégeknél, 8-10 óra gép előtti pötyögés..., nincs idő ezzel foglalkozni... Jó pár év eltelt így, mire végre valami átkattant… Igenis meg lehet találni a keresett pezsgést, lendületet, és változatosságot a mozgásban…, hogy ez lehet kifejezetten örömteli... (nem mellesleg pedig eltűnik a fránya fájdalom lelki és fizikai értelemben is...)

...és innentől nem volt megállás. Rekreáció szak, hogy minél több sportot megismerjek, aerobik edzői, mert a zene már akkor inspirált, gerinctréning, hogy jobban megértsem a testem működését... és a ZUMBA, a nagy szerelem! A latin zenék, a sokféle ritmus, az egyszerű, de nagyszerű tánclépések, és hogy nem kell partner…Nem volt kérdés, hogy ezt tanítani akarom… Irány az elsők között a bécsi képzés!
Mozgásigényem, és a mozgás népszerűsítésének vágya azóta sem csillapodik. Meggyőződésem, hogy az embernek töretlenül keresnie kell azt a mozgásformát, ami a sajátja, mert, ha megtalálta, nem lesz nap, hogy ne vágyna rá, hogy mozogjon. ...én sem álltam meg...Sok mindent kipróbáltam, végül a tánc mellett a jóga csodálatos mozgásrendszere nyűgözött le a legjobban. Beleszerelmesedtem a VINYASA FLOW jógastílusba, ahol a légzés és a mozgás harmonikus összhangja mellett ott a számomra oly fontos változatosság, sőt, oktatóként belevihetem az órákba a kreativitásomat és a gerincprevenció „mániámat” is... ...szerintem nálam nem fogsz unatkozni.

Nagyon várom a találkozást...hiszen mozogni EGYÜTT a legjobb!

Sportszakmai végzettségeim:
- Fasciatréning, mobilizáció és streching - Almásy Csilla Mozgásakadémia (2019)
- Vinyasa flow jóga oktató 200 órás képzés - Asram Jógaközpont, Varga Judit (2015-2016)
- Preventív gerinctréner - Almásy Csilla Mozgásakadémia (2015)
- Dinamikus jóga oktató - Almásy Csilla Mozgásakadémia (2013)
- Zumba Pro Skills továbbképzés - Zumba International (2014)
- Zumba Kids + Zumba Kids Junior oktató - Zumba International (2013)
- Zumba Toning oktató - Zumba International (2011)
- Zumba oktató - Zumba International (2010)
- Aerobik edző - Fitness Company (2009-2010)
- Rekreáció szervező - SOTE Testnevelési és Sporttudományi kar (2005-2007)

Zumba ZIN profil: link

Zumba:
Email: zumbazzannaval@yahoo.com
Facebook: Zumba

Jóga:
Email: jogazzannaval@gmail.com
Facebook: Jóga

Telefon: 06 20 430 2445