Aktuális
Órarend
Aktuális
Óráink
Gerinctorna

A nevével ellentétben a gerinctorna nemcsak a gerincre és az azzal kapcsolatos problémákra jótékony hatású, hanem az egész testre hat. Formálja az alakot, feszesebbé, erősebbé teszi az izmokat a többi testrészen, például a hason is, szebbé teszi a testtartást, rugalmasabbá, harmonikusabbá a mozgást is A gerinctorna segíti a gerinc épségének fenntartását, tehát nemcsak a gerincbántalmak kezelésének, hanem azok megelőzésének fontos eszköze.

Nia

Egy olyan komplex, érzékelésalapú mozgásforma, amely a harcművészetek, a gyógyító mozgások és a tánc elemeit használja fel, amely korra, testalkatra való tekintet nélkül mindenkit arra bátorít, hogy kapcsolatot teremtsen a testével, elméjével, az érzéseivel és a lelkével. A Nia órákon mezítláb táncolunk lélekmozgató, változatos zenékre.

Booty Building

Intenzív popsi torna! Garantált popsi emelkedés pár hét alatt! Feszesit, megemel, tónust ad és önbizalmunk csak úgy szárnyalni fog! A magyar lányok a legszebbek, de mi dolgozunk is érte, hogy tökéletes legyen minden porcikánk:)