Edzőnk
S.Nagy Ágnes
bodyART

SZIA, ÁGI VAGYOK, -bodyART oktató, coach, tréner, nő, anya, munkatárs, inspiráló barátnő, a lány a szomszédból.

Az aktív mozgás 12 éve lépett be az életembe, és forrta ki magát egy szép, érett felnőttkori szerelemmé, ami azóta is lobog. A bodyART gyakorlása során lehetőségem nyílt megtapasztalni azt, hogy a mozgás több, mint az izomzat fejlesztése, a vonzó, egészséges testhez vezető út, vagy a hétköznapok feszültségének levezetése.

A bodyART mindezek mellett energia, aminek segítségével fejlődik az izomzat, az egyensúlyérzék, kialakul a helyes tartás, és ezzel párhuzamosan edződik a belső egyensúly, a koncentráció, és segít kapcsolódni önmagamhoz, megélni a test-­szellem-­lélek hármas egységét. 5 évvel ezelőtt megjelent bennem az érzés, hogy szeretném átadni mindazt a pozitív üzenetet, amelyet a bodyART az életemre gyakorolt, ezért a szükséges képzések elvégzése után oktatni kezdtem. Kiscsoportos óráimon célom a bodyART színes és folyamatosan fejlődő eszköztárából merítve minden résztvevő számára a maga szintjén kihívást jelentő mozdulatsorok prezentálása.

A klasszikus erőedzésekkel ellentétben a bodyART-ban a hangsúly nem az egyes izomcsoportok erősítésén, hanem az emberi test egészén van. A gyakorlatok és pozíciók teljes testgyakorlatok, amelyek egyszerre több izomcsoportot mozgatnak meg. A statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is. A bodyART® edzéssel fejlődik a hajlékonyság, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, a tudatosság, illetve olyan készségek és képességek, amelyek a harmonikus mozgás, a tudatos lét elkerülhetetlen alapjai.

Oktatóként feladatomnak érzem segíteni és motiválni a hozzám fordulókat abban, hogy ne sajnálják az időt és az energiát arra, hogy felkutassák azt a mozgásformát, amelynek segítségével a testük, izmaik edzése mellett utat találnak belső világukba is. Hiszek abban, hogy az effajta teljesség és tudatosság elengedhetetlen összetevője a boldog és elégedett életnek.

Telefon: 06 30 678 7730

s.nagy.agnes